Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare 2 verkoopt fenomenaal

Kaap van de vijf miljoen in zicht.

Dat Modern Warfare 2 een succes zou worden konden we jullie een jaar geleden al vertellen, maar dit slaat toch echt wel alles! Activision laat vandaag trots weten dat de allernieuwste Call of Duty ondertussen al 4,7 miljoen keer over de toonbank is gevlogen wanneer men de verkoop uit de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk samentelt.

Er zijn weinig spellen die in hun hele levensloop zulke cijfers halen, en in het geval van Modern Warfare 2 is de game slechts sinds het begin van deze week verkrijgbaar. Verscheidene analisten binnen de gameindustrie zijn er zeker van dat het goede nieuws hier niet stopt. Volgens Ben Schachter, analist bij Broadpoint AmTech zullen er maar liefst 7 miljoen exemplaren verkocht worden van Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit zei hij in een gesprek met IndustryGamers.

Michael Pachter van Webbush Morgan schat dan weer dat we snel te horen zullen krijgen dat Modern Warfare 2 de kaap van de vier miljoen heeft bereikt...maar die is ondertussen al achter de rug! Wat het uiteindelijke resultaat ook mag zijn, wij waren onder de indruk van het spel, zoals te lezen staat in onze kakelverse review.

Reacties