Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modern Warfare 2 kent meest winstgevende Call of Duty launch ooit

Winning streak.

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022) is nog geen vijf dagen uit, maar kent nu al de meest winstgevende release in de hele Call of Duty-reeks. Dat meldt Activision in een bedankingstweet aan zijn fans.

In de eerste drie dagen bracht de game wereldwijd meer dan 800 miljoen dollar op. Daarmee zou Modern Warfare 2 het meest winstgevende openingsweekend in de hele entertainment-industrie van 2022 hebben gehad.

Om je een idee te geven: de populaire film Doctor Strange in the Multiverse of Madness draaide tijdens zijn openingsweekend wereldwijd 'slechts' 450 miljoen dollar omzet.

Activision verwelkomt alle spelers in Modern Warfare 2 (2022).

Na 11 jaar wordt zo ook Modern Warfare 3 (2011) van de troon gestoten. Die game kende vijf dagen na zijn release 775 miljoen dollar omzet.

Niet alles is rozengeur en maneschijn, want een Amsterdams hotel is allesbehalve blij met zijn aanwezigheid in Modern Warfare 2.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties