Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Modding wedstrijd voor ARK: Survival Evolved gestart

Prijzenpot bedraagt meer dan 20.000 euro.

Ontwikkelaar Studio Wildcard houdt samen met Alienware een moddingwedstrijd voor ARK: Survival Evolved. De winnaar krijgt zo'n 13.500 euro, plus een gaming computer en een grafische kaart van NVIDIA. Soortgelijke prijzen hangen aan de tweede en derde plaats.

De mods kunnen nieuwe omgevingen, modi of functies zijn. "Wat interessante opties daarvoor zijn nieuwe natuur, zoals een woestijn. Ook een alienwereld is interessant. Zelfs een focus op sciencefiction, ruïnes en ondergrondse omgevingen mag. Nieuwe inhoud en regels zijn ook welkom in je map!", zegt de ontwikkelaar in de wedstrijdregels.

Ook voor nieuwe modi en functies heeft Studio Wildcard suggesties: "Je kunt in plaats van een nieuwe omgeving ook een traditionele mod maken, die nieuwe inhoud toevoegt en oude content uit het spel haalt. Wat mogelijkheden zijn competitieve modi, een hergebalanceerde of veranderde survival mode en nieuwe items."

Kandidaten moeten een foto, titel, trailer en beschrijving van vijfhonderd karakters over hun mod en waarom hij moet winnen sturen. Daarna beoordeelt de ontwikkelaar hem op originaliteit/creativiteit, of hij er goed uitziet en klinkt en of hij leuk zou zijn om te spelen.

ARK: Survival Evolved is momenteel een Early Access-game voor de pc. Later komt de game ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.


Nog even tijd? Lees dan ook:

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Imre Himmelbauer avatar

Imre Himmelbauer

Redacteur

Imre is een twintigjarige journalist in spé en gamer in hart en nieren. Als hij niet met zijn opleiding bezig is, geniet hij graag van een potje FIFA, een goede platformer of een puzzelgame.

Reacties