Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mod GTA 5 verbetert graphics

Quasi fotorealistisch.

Modder Toddyftw heeft op Reddit een mod voor Grand Theft Auto 5 voorgesteld. Die zou de graphics op de pc-versie fotorealistisch moeten maken.

De mod met de naam Toddyhancer geeft de graphics een nieuwe glans. Hoewel de mod zeer belastend is voor pc's, beweert Toddyftw dat hij een maximum van 50 frames per seconde heeft gehaald op zijn computer. In onderstaande video zie je een testversie aan 10fps, omdat de opname met een laptop gemaakt is. Toddyhancer is momenteel nog niet beschikbaar.

Op onze site lees je over de beste GTA 5 mods of over de 5 grootste controverses in de geschiedenis van Grand Theft Auto. Lees ook Yvo's Grand Theft Auto 5 voor PS4 en Xbox One review. Of ga gewoon aan de slag met onze GTA 5 cheats natuurlijk.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Nathan Van Coillie avatar

Nathan Van Coillie

Biersommelier

Van achter zijn toetsenbord beoordeelt Nathan games, literatuur, films en muziek, plant hij afrekeningen tegen taalbarbaren en geeft hij commentaar op snookerwedstrijden... aan zichzelf.

Reacties