Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mobiele game Diablo Immortal aangekondigd

Een massively multiplayer online role-playing game.

Blizzard heeft de mobiele game Diablo Immortal onthuld. Dat heeft de ontwikkelaar tijdens zijn BlizzCon 2018 persconferentie gedaan. Diablo Immortal is een massively multiplayer online role-playing game voor Android en iOS apparaten.

De game wordt in samenwerking met het Chinese NetEase ontwikkeld en biedt de volgende zes personages aan; Barbarian, Crusader, Demon Hunter, Monk, Necromancer en Wizard. Je kunt je personage naar wens uitbouwen en van nieuwe uitrusting voorzien.

De stad Westmarch doet dienst als centrale hub terwijl je de rest van de wereld Sanctuary verkent. Zowel bekende als nieuwe omgevingen komen aanbod en je kunt deelnemen aan dynamische evenementen inclusief unieke uitdagingen.

Geïnteresseerden kunnen zich reeds inschrijven om zo speciale beloningen te ontvangen. Een eventuele releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Tijdens BlizzCon 2018 heeft Blizzard ook Warcraft 3: Reforged aangekondigd, een remaster van de originele RTS-game.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Diablo Immortal

Video Game

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties