Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mobiel kaartspel Titanfall: Frontline geannuleerd

Op de aflegstapel.

Ontwikkelaar Particle City laat weten dat Titanfall: Frontline niet langer in ontwikkeling is. De game was een mobiele spin-off van de Titanfall games.

Titanfall-ontwikkelaar Respawn kondigde Titanfall: Frontline in september vorig jaar aan als een 'snel en strategisch online kaartspel' voor Android en iOS.

Op Op de Particle City-Facebookpagina staat dat de studio veel geleerd heeft tijdens de bèta test van de game. De studio had uiteindelijk toch het gevoel dat 'de game er niet in slaagt om de intense en actiegerichte ervaring te bieden die gamers met Titanfall associëren.'

"Het is nooit gemakkelijk om een game te annuleren. We zijn echter enthousiast om sommige concepten te nemen die aansloegen bij spelers en hierop verder te bouwen in toekomstige mobiele Titanfall games", aldus Particle Games.

Titanfall: Frontline was in closed bèta sinds afgelopen herfst. Op 20 januari sluiten de servers definitief. Carl zijn Titanfall 2 review lees je hier nog eens na.

Geschreven door Michiel de Coninck.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Redactie avatar

Redactie

Teamwork!

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Reacties