Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MK Tournament liep slecht af voor Belgische finalist

Mocht niet met favoriet personage spelen.

Gisteren was het zover: de Europese finale van het Mortal Kombat Tournament, die vooraf gegaan werd door een reeks nationale finales waaronder de Belgische, vond plaats in Birmingham. Zoals beloofd laten we jullie bij deze weten waar onze nationale kampioen, Glenn Deckers, geëindigd is.

Het antwoord is... Nergens. De beste man zakte gisteren wel af naar het Verenigd Koninkrijk, maar kreeg op de allerlaatste moment te horen dat hij niet met Johnny Cage mocht vechten, zijn favoriet personage waar hij wekenlang mee had getraind. De boosdoener? Een glitch die ervoor zorgde dat je onoverwinnelijk werd door het personage in kwestie te gebruiken.

Glenn zag het totaal niet zitten om met een ander personage zijn titel te proberen verdedigen, dus verliet vroegtijdig de wedstrijd. De winnaar van de Britse nationale finale is uiteindelijk Europees kampioen geworden. Wij leven mee met Glenn en willen hem alleszins nog eens proficiat wensen met zijn Belgische overwinning!

Getagged als

Over de auteur

Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen