Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Miyamoto denkt na over volgende Zelda remake

A Link to the Past of Majora's Mask?

Shigeru Miyamoto experimenteert met Nintendo aan een nieuwe Zelda remake voor de Nintendo 3DS. Dit heeft hij laten weten in een interview met IGN. Maar welke Zelda is er rijp voor? De ogen zijn in ieder geval gericht op de SNES-game A Link to the Past of op de N64-game Majora's Mask.

Miyamoto vertelde dat Nintendo op het moment veel doelen voor ogen heeft met de 3DS en de lancering van de Wii U. Daardoor is het belangrijk te beschouwen welke Zelda de juiste game op de juiste plaats is. Fans zullen dus nog even geduld moeten hebben tot Nintendo spijkers met koppen slaat.

Eerder liet Zelda director Eiji Aonuma al weten dat het tijd is voor een hele nieuwe game, in plaats van een remake. Hij vond het toentertijd niet gepast weer een remake uit te brengen zo vlak na Ocarina of Time 3D.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties