Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mists of Pandaria vanaf 25 september in de rekken

Welke versie schaf jij aan?

Stip het aan in je agenda, zet een reminder in je smartphone en plaats een kruisje op die vergeelde kalender met blote wijven die al 10 jaar in de garage hangt: op 25 september landen de Pandarian's in Azeroth. De vierde uitbreiding van World of Warcraft heeft echter verschillende versies waarin iedereen die nog van de MMO houdt zich zou moeten kunnen vinden.

De normale editie zal je bij de lokale gameboer zien liggen voor 35 euro, maar er is natuurlijk ook nog de Collector's Edition. Die zal je wat meer zal kosten, maar voor die extra centen krijg je onder meer een muismat, art book, "behind the scenes"-dvd en een exclusieve mount en puppie in-game.

Ook digitaal kunnen gamers de nieuwe expansion aankopen. Voordeel hierbij is dat de game al voor jou wordt klaargestoomd zodat je vanaf de eerste minuut na release aan de slag kunt met het spel.

Digitale kopers kunnen ook de de digitale Deluxe Edition kopen of hun gewone versie upgraden zodat ook zij de exclusieve in-game items ontvangen die de kopers van de Collector's Edition krijgen. Deze digitale Deluxe Edition zou een tiental euro meer kosten dan de gewone editie.

Alvast een voorsmaakje.

Over de auteur

Niels Jani avatar

Niels Jani

Tekstspuier

Niels heeft een ongezonde obsessie voor alles wat met gamen te maken heeft. Zijn therapeut raadde hem dan ook aan om voor Eurogamer te beginnen schrijven.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen