Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Minecraft volledige versie op 11/11

Eindelijk af van Beta label

Minecraft, de wel zeer populaire indiegame van Markus 'Notch' Persson, krijgt een officiële release van de 'full version' op 11/11/11. De game, die ondertussen al meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht, zit immers nog steeds in beta-fase. Volgens Notch, die het nieuws bekend maakte op zijn blog, zal de officiële release weinig veranderen. Hij ziet het vooral als een doel om naar toe te werken. De game zal blijven geüpdatet worden na de 'release'. Enkel de prijs zal verhogen tot €20 (De alpha en beta versie werden goedkoper verkocht). De game zal echter geen grote veranderingen kennen, buiten de gewone stroom in updates.

Over updates gesproken, volgende week komt patch 1.5 eraan, dat dynamisch weer, statistieken en achievements zal toevoegen. Wil je meer Minecraft leren kennen? Kijk dan zeker naar de avonturen van redacteur Frederik!

De avonturen van Frederik

Over de auteur

Korneel Deschamp avatar

Korneel Deschamp

Editor Eurogamer Benelux

Korneel is een redacteur van Eurogamer die zich vooral met PC games bezighoudt, al neemt hij ook wel eens een DS vast. Voor dansgames doet hij vlug een stap opzij, al mag je zijn tactisch brein altijd inzetten voor een RTS.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen