Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Minecraft Dungeons DLC en cross-play aangekondigd

Welkom in de pixel-jungle.

Microsoft laat weten dat Minecraft Dungeons dit jaar cross-play en twee DLC-pakketten krijgt. De eerste uitbreiding heet Jungle Awakens en lanceert in juli.

De Jungle Awakens DLC voegt drie extra missies aan de game toe. Daarin neem je het in een gevaarlijke jungle op tegen een mysterieuze kracht. Om je bij die missies te helpen, krijg je toegang tot nieuwe wapens, pantsers en artefacten.

Later dit jaar lanceert de tweede DLC. Die krijgt de naam Creeping Winter. Wat we in die uitbreiding allemaal mogen verwachten, is op dit moment niet bekend. Daarnaast krijgt de game ook een gratis update die cross-play toevoegt aan Minecraft Dungeons.

Wie in het bezit is van de Hero Edition van de game, krijgt bij de lancering gratis toegang tot beide DLC. Ben je op zoek naar meer informatie over Minecraft Dungeons? Lees dan zeker onze Minecraft Dungeons gids en tips.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Minecraft Dungeons

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties