Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mijlpaal voor Apex Legends: 50 miljoen spelers

Ping ping ping!

Ontwikkelaar Respawn Entertainment maakt bekend dat Apex Legends de kaap van 50 miljoen spelers heeft bereikt. Dat aantal is in een maand tijd behaald, met een verdubbeling in het aantal spelers sinds de telling halverwege februari.

Die 50 miljoen spelers hebben samen meer dan 31 miljard 'pings' geplaatst, waarmee ze teamleden onder andere kunnen wijzen op wapens en vijanden. Er zijn 1,23 miljard Ultimate-aanvallen geactiveerd en er hebben 170 miljoen respawns plaatsgevonden.

Het bedrijf Roundhill Investments becijfert daarnaast dat Apex Legends sneller groeit dan Fortnite. De concurrent van Epic Games behaalde pas na 16 weken een speleraantal van 45 miljoen. Toch heeft Apex Legends nog een lange weg te gaan, want Fortnite kent inmiddels meer dan 200 miljoen spelers.

Wil je meer weten? Start eens bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map en vertellen we je alles over de Apex Legends characters. Op zoek naar de beste loot? Hier vind je de beste wapens en attachments in Apex Legends of de beste gear, granaten en health items in Apex Legends.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties