Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mii-karakters zitten in Nintendo Switch Sports

Nieuwe overzichtstrailer uitgebracht!

Een nieuwe trailer voor Nintendo Switch Sports heeft meer informatie over de game vrijgegeven. Zo is nu ook duidelijk dat je als een Mii-karakter kunt spelen.

Toen Nintendo Switch Sports aangekondigd werd, waren sommige fans niet tevreden met de uitstraling van de personages. Gelukkig voor die mensen zijn de Mii-karakters ook speelbaar in Nintendo Switch Sports. Ook is er heel veel aan te passen aan de personages en zijn er veel outfits vrij te spelen.

De trailer gaat ook dieper in op de sporten. Die lijken meer diepgang te hebben en maken volop gebruik van de Joy-con controllers. Voor het bowlen is er ook een speciale nieuwe modus laten zien genaamd Survival Bowling. Daarin neem je het met 16 spelers in een Battle Royale-stijl toernooi op tegen elkaar.

Nintendo Switch Sports is vanaf 29 april speelbaar op de Switch. Het trainen kan beginnen!

Over de auteur
Menno Burgers avatar

Menno Burgers

Contributor

Menno begon op zijn zesde met gamen op de DS en heeft het nooit meer losgelaten. Tegenwoordig is hij vaak te vinden op de Sea of Thieves waar je hem van verre al aan ziet komen, oppassen geblazen dus! Speelt alle genres games van (J)RPG tot platformers, alleen sportgames zie je hem niet snel spelen. Of telt watersport ook?

Reacties