Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Middle Earth: Shadow of War update verwijdert microtransacties

Plus aanpassingen aan de endgame.

Een nieuwe update voor Middle Earth: Shadow of War verwijdert alle microtransacties in de game.

Het Garrison-menu laat je nu je Orcs trainen en upgraden, waar je nu alleen Mirian voor betaalt. Ook ontgrendel je hier de Orcs die je voorheen alleen via Online Vendetta's en Ranked Conquests kon verdienen.

Er zijn ook nieuwe vaardigheden toegevoegd, en de level cap is nu tachtig. Je krijgt ook meer XP voor het voltooien van Nemesis-missies, het doden van Captains en het volbrengen van Online Conquests.

De laatste akte van de game is ook aangepast. Shadow Wars heet nu 'Epilogue', waar je de Masks of Nazgûl mee kunt verdienen. Deze maskers geven je de mogelijkheid om de doden opnieuw op te laten staan, of je tegenstanders te vervloeken.

Tot slot is het Nemesis-systeem aangepast. Volgelingen kunnen je nu geschenken geven en er zijn nu ook meer legendarische Orcs om te ontmoeten.

In mijn Shadow of War review is te lezen hoe de laatste akte en de microtransacties een grote schaduw over de game werpen. Ik ben benieuwd hoeveel mensen de game nu opnieuw een kans geven, nu die elementen verdwenen zijn.

Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Reacties