Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Middle-earth: Shadow of War heeft microtransacties

Loot Chests, War Chests en XP Boosts.

Ontwikkelaar Monolith Productions laat weten dat Middle-earth: Shadow of War microtransacties heeft. De game bevat Loot Chests, War Chests en XP Boosts die je met in-game valuta of echt geld kunt aanschaffen.

In Loot Chests vind je unieke wapens en bepantsering die Talion zijn vaardigheden verbeteren. Het is ook mogelijk om XP Boosts aan te treffen waarmee je Talion sneller in level kunt laten stijgen.

War Chests voorzien je van nieuwe Orc-volgelingen waarmee je een sterker leger kunt samenstellen. Ook bevatten War Chests zogenoemde Training Orders die je kunt gebruiken om je Orc-volgelingen aan te passen.

Door Treasure Orcs te verslaan, uitrusting en volgelingen te vernietigen of kisten te plunderen verdien je Mirian, het in-game betaalmiddel. Gold daarentegen, koop je met echt geld in je Steam Wallet of in de PlayStation Store en Xbox Store.

Onlangs gaf Middle-earth: Shadow of War een andere kijk op Shelob. Lees ons overzicht met alle Middle-earth: Shadow of War informatie op de site.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties