Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Middle-earth: Shadow of War gratis DLC toegelicht

Niet ge-ring.

Warner Bros. Interactive heeft bekendgemaakt welke DLC er nog in de pijplijn zit voor Middle-earth: Shadow of War. Dit jaar lanceert er nog zowel gratis als te betalen DLC voor de game.

Eigenaars van de season pass nemen het vanaf 21 november op tegen de Slaughter Tribe. Op 12 december komt ook de Outlaw Tribe naar de game. Beide stammen komen met een eigen reeks forten, missies en uitdagingen. Volgend jaar komen er ook twee verhalende uitbreidingen voor de game.

Alle spelers krijgen vanaf 21 november toegang tot de Endless Siege-modus. Ook een gratis uitbreiding genaamd Rebellion is vanaf die dag beschikbaar. Eveneens op 21 november komt er een optie om mooiere screenshots te maken in de game.

Op 5 december krijgt iedereen toegang tot de Online Fight Pits. Daarin neem je het op tegen de orc-volgelingen van andere spelers. Op 12 december krijgt de game ten slotte een nieuw moeilijkheidsniveau genaamd Brutal Difficulty.

Middle-earth: Shadow of War is sinds 10 oktober beschikbaar voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Sanders Middle-earth: Shadow of War review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties