Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Middle-earth: Shadow of War bevat speciale end game content

De oorlog houdt nooit op.

Ontwikkelaar Monolith Productions maakt bekend dat Middle-earth: Shadow of War speciale end game content bevat. Nadat je de campaign hebt voltooid, begin je een minigame genaamd Shadow Wars.

In Shadow Wars lanceert Sauron een tegenaanval om de door jou veroverde gebieden weer op te eisen. De minigame is in meerdere fases verdeeld waardoor je het tegen steeds sterker wordende vijanden opneemt.

Indien je gedurende alle fases stand weet te houden, win je de game en krijg je het 'echte' einde te zien. Volgens de studio sluit het einde direct aan op het begin van The Lord of the Rings-trilogie.

Indien je een gebied verliest, is het aan jou om het opnieuw te veroveren voordat je aan een nieuwe fase kunt beginnen. Daarnaast zijn er ook missies waarin je Orc Followers moet redden wanneer Sauron hun fort heeft veroverd.

Onlangs werd bekend dat Middle-earth: Shadow of War microtransacties heeft. Lees ons overzicht met alle Middle-earth: Shadow of War informatie op de site.

Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties