Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft: 'Xbox Live gebruik hoger dan ooit'

In november en december 2016 meer dan 3,9 miljard uur online.

Microsoft zegt dat het Xbox Live gebruik hoger is dan ooit. In november en december 2016 spendeerden Xbox-gamers gezamenlijk 3,9 miljard uur online.

Het bedrijf verklaart de groei van de service mede door de populariteit van de Xbox One S. De vernieuwde console was tijdens de afgelopen kerstperiode een van de meest verkochte Microsoft-producten. In vergelijking met het jaar daarvoor zag Xbox Live 23% meer gebruik.

Xbox One-spelers hebben 265 miljoen uur backwards compatible Xbox 360-games als Fallout: New Vegas gespeeld. Windows 10-gamers gebruikten Microsofts service 2,5 miljard uur in november 2016, een stijging van 127% ten opzichte van dezelfde maand een jaar eerder.

Microsoft zegt enthousiast te zijn om in 2017 nog meer te tonen, waaronder de onthulling van Project Scorpio 'in de aankomende maanden.' De Microsoft VR-brillen worden in de lente van 2017 verwacht.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen. .

Over de auteur
Dirk Schuit avatar

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Reacties