Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft verhoogt limiet XBLA-achievements

Binnenkort 400 achievement points voor XBLA-games.

Website Xbox 360 Achievements meldt dat Microsoft binnenkort de beperkingen voor achievement points in Xbox Live Arcade-content gaat veranderen.

Momenteel mogen Xbox Live Arcade-games in totaal 200 gamerpoint weggeven met een maximum van 20 achievements per spel. Via downloadable content kan dat aantal nog verhoogd worden naar maximaal 350 gamerpoints voor een Xbox Live Arcade-game plus DLC.

Vanaf 1 juni zou Microsoft die regels veranderen. XBLA-games zouden vanaf dan 400 gamerpoints moeten bevatten en met DLC uitbreidbaar moeten zijn tot maximum 800 gamerpoints. Games die uitgebracht worden tussen 1 april en 31 mei mogen kiezen of ze zich aan de oude of aan de nieuwe regels houden.

Microsoft heeft nog niets bevestigd maar met de verhoging van zowel content als prijzen voor XBLA-games doet dit klinken als een valable zet van Microsoft.

Getagged als

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen