Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft toont nieuwe Halo Infinite-beelden tijdens Xbox 20/20 in juli

Hopelijk ook de eerste gameplay.

In de laatste Halo Waypoint kondigt ontwikkelaar 343 Industries aan dat we nieuwe info over Halo Infinite krijgen tijdens de maandelijkse Xbox 20/20 livestream van juli. Daar zal Microsoft een hele reeks nieuwe games voor de Xbox Series X onthullen.

De aankondiging van de Halo Infinite-presentatie in juli komt helemaal op het einde van het blogbericht. Hoewel de aankondiging van Halo Infinite dateert van E3 2018 bleef het tot nu toe erg stil op vlak van gameplay. We hopen dan ook dat we tijdens het evenement in juli meer gameplay van de spirituele opvolger van de Halo-reeks te zien krijgen.

De aanwezigheid van Halo Infinite op Xbox 20/20 is geen verrassing. In januari liet Xbox Game Studios-topman Matt Booty immers al weten dat Halo Infinite een van de vele Xbox Series X first-party exclusives is die de eerste twee jaar ook naar Xbox One komt.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Follow a topic and we'll email you when we write an article about it.

Halo: Infinite

Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties