Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft Teams krijgt speelbare games

Minesweeper, Solitaire en meer.

Microsoft breidt zijn communicatieplatform Teams uit met de Games for Work-applicatie. Die maakt het mogelijk om tijdens videovergaderingen games als Microsoft IceBreakers, Wordament, Minesweeper en Solitaire Collection te spelen.

Alle die games zijn multiplayerversies van gekende casual games van Microsoft en zijn te spelen met minimaal 2 en maximaal 250 spelers.

Minesweeper/mijnenveger en Solitaire Collection zijn de bekendste games in het rijtje en krijgen in deze versie een spectator mode.

In IceBreakers leren spelers elkaar op een ludieke manier beter kennen via verschillende in-game vragen. In Wordament moet je tegen de tijd en in teams woorden vormen in een letterraster.

Microsoft onthulde eerder de Xbox Game Pass-games die in de tweede helft van november beschikbaar zijn en volgens Phil Spencer komt de Xbox streaming box er voorlopig niet omdat die te duur is.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article
Awaiting cover image

Minesweeper

Video Game

Wordament

Android, iOS, Windows Phone

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties