Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft verandert box art van Xbox-games

Krijgen plastische ingreep.

Microsoft past het design van de doosjes van Xbox One- en Xbox Series X/S-games aan. Dat onthult Xbox News op Twitter.

In de tweet zie je hoe de doosjes van Microsoft Flight Simulator, Forza Horizon 5 en Halo Infinite eruitzien in het nieuwe design. Wanneer je beide doosjes met elkaar vergelijken dan zie je dat de groene balk bij het nieuwe design is verdwenen en dat de logo's van Xbox en de Xbox Series X/S kleiner zijn geworden. Rechts naast het Xbox-logo staat nu een witte balk waarop je kunt lezen of de game voor Xbox One en/of Xbox Series X/S is.

Microsoft komt daarmee naar eigen zeggen de fans tegemoet. Die vonden volgens Microsoft dat het oude design te rommelig was en dat de logo's de gameafbeelding te veel verborgen. Voorlopig reageren de fans echter verdeel op het nieuwe design. Zo vinden velen de witte balk maar niks. anderen storen zich er dan weer aan dat enkel het Xbox Series X-logo erop staat en niet het Xbox Series S-logo.

In ander Microsoft-nieuws ontdek je dat het bedrijf de Xbox Mini Fridge onthulde tijdens de Xbox en Bethesda Games Showcase. Verder kondigde Microsoft ook de Xbox Games Showcase: Extended-livestream aan en kwam je naast de Starfield releasedatum ook meer te weten over Starfield dat volgens Bethesda lijkt op een Han Solo-simulator.

E3 2021 en Summer Game Fest 2021 zijn in volle gang. Voor meer informatie over de data en tijden hebben we een handig overzicht van E3 2021, Summer Game Fest en andere evenementen opgelijst.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties