Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft onthult Xbox Mini Fridge

Xbox Series BRR.

De Xbox Series X/S krijgt zijn eigen koelkast-versie met de Xbox Mini Fridge. Dat heeft Microsoft aangekondigd in de post-show van de Xbox en Bethesda Games Showcase livestream.

Bij de aankondiging van de Xbox Series X doken al snel memes op die Microsoft's next-gen console afbeeldden als een koelkast. Het Amerikaanse bedrijf omarmde de parodie een jaar geleden al door tijdelijk een Xbox Series X-koelkast te verloten aan enkele gelukkige winnaars. Nu kondigt het bedrijf ook een kleinere Xbox Series X-koelkast aan.

Cover image for YouTube videoXbox Mini Fridge - World Premiere

Die koelkast bevat drie schappen waar er in totaal 10 middelgrote blikjes op passen. De buitenkant lijkt als twee druppels water op die van de Xbox Series X en het interieur is volledig groen. Microsoft steekt daarnaast ook een beetje de draak met zijn eigen console door te zeggen dat de Xbox Mini Fridge net zoals de Xbox Series X/S beschikt over de Xbox Velocity Cooling Architecture.

Naast deze grappige aankondiging was er tijdens de livestream ook tijd voor serieuze zaken. Zo onthulde Bethesda tijdens de livestream de Starfield releasedatum en kondigde Microsoft de free-to-play multiplayer van Halo Infinite aan. Ook is de Age of Empires 4 releasedatum bekendgemaakt en was er de aankondiging van Forza Horizon 5.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties