Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft kondigt Xbox Game Pass-dienst aan

'Meer dan 100 games voor 10 euro per maand.'

Microsoft kondigt de Xbox Game Pass-dienst aan voor de Xbox One. Voor 10 euro per maand krijg je toegang tot 'meer dan 100' Xbox 360- en Xbox One-games.

In een eerste advertentie voor de Game Pass is onder andere te zien dat games als Halo 5, Mad Max, LEGO Batman, Payday 2, Fable 3, Gears of War: Ultimated Edition en Saints Row 4 onderdeel uitmaken van het aanbod.

Uitgevers 2K, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, Sega, SNK, THQ Nordic en Warner Bros. zijn ook onderdeel van het programma. Het aanbod van games blijft volgens Microsoft steeds veranderen.

Volgens Microsoft gebruikt de Game Pass-dienst geen streamingtechnologie. In plaats daarvan worden de door jou geselecteerde games naar je Xbox One gedownload. Dat zorgt er volgens Microsoft voor dat je geen last hebt van problemen tijdens het spelen.

De Xbox Game Pass-dienst lanceert dit voorjaar. Het is nog niet bekend wanneer de dienst exact lanceert. Eerder deze maand onthulde Microsoft nog de Xbox Games With Gold voor de maand maart.

Getagged als
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties