Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft geeft meer informatie over Xbox Games Showcase en Starfield Direct

Extended Showcase keert terug in 2023.

Microsoft heeft meer informatie bekendgemaakt over de Xbox Games Showcase en Starfield Direct-stream van 11 juni. Op 13 juni volgt er ook nog een Xbox Games Showcase Extended.

De Xbox Games Showcase start om 19:00 uur via Facebook, Twitch, het Twitch XboxASL-kanaal voor slechthorende en YouTube. Tijdens de stream kondigt Microsoft nieuwe games aan en toont hij beelden van reeds onthulde titels.

Meteen daarna start de Starfield Direct. Die showcase bevat nieuwe gameplay, interviews met de ontwikkelaars en een blik achter de schermen.

De Xbox Games Showcase Extended begint op 13 juni om 19:00 uur. Dit evenement bevat onder andere diepte-interviews over de inhoud van de Xbox Games Showcase.

Alle informatie over deze drie evenementen en meer ontdek je via Xbox Wire. In andere nieuws onthulde Microsoft eerder de Xbox Game Pass en PC Game Pass games van mei en de Sunkissed Vibes Special Edition Xbox-controller.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties