Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft Flight stijgt eind deze maand op

Afspraak aan de luchthaven van Hawaï.

De release van Microsofts recentste flight simulator ligt intussen al een dikke vijf jaar achter ons, maar vanaf eind deze maand kunnen aspirant-piloten plaats nemen in enkele nieuwe, glimmende cockpits. Microsoft liet namelijk weten dat Microsoft Flight, de nieuwste telg in de reeks, vanaf 29 februari beschikbaar zal zijn via Games for Windows Live.

Net als Age of Empires Online zal de basisgame door iedereen gratis te downloaden zijn, maar kunnen extra uitbreidingen gekocht worden om het virtuele luchtruim uit te breiden en je al even virtuele hangar beter te vullen.

Zonder extra kosten zal je kunnen vliegen boven het grootste eiland van de Hawaïaanse eilandengroep. Voor 1600 Microsoft Points kan je de game vervolgens uitbreiden met het Hawaiian Adventure Pack dat in de vorm van de andere eilanden het te verkennen luchtruim danig vergroot alsook 20 nieuwe missies toevoegt en je plaats laat nemen in een Vans RV-6A.

Ook afzonderlijke vliegtuigen zullen als DLC te koop aangeboden worden. Voor meer info over de Maule M-7-260C en de P-51 Mustang verwijzen we je graag door naar deze blogpost.

Tijd om de joystick van zolder te halen, af te stoffen, hier en daar wat te oliën en er vanaf 29 februari mee door het Hawaïaanse luchtruim te scheren.

Vlieg met me mee...

Getagged als

Over de auteur

Frederik Galle

Editor EG Benelux

Weet dat zijn mama meeleest en wil haar via deze weg bedanken voor de lekkere boterhammetjes. Naast zijn middagmaal houdt deze frisse jongen echter voor ons ook het hele PC-gebeuren en de indiescene in de gaten.

Reacties