Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft Flight Simulator 2020 krijgt VR-ondersteuning

Alsof je zelf in de cockpit zit.

Microsoft Flight Simulator 2020 komt in augustus uit en krijgt bij de release VR-ondersteuning voor de HP Reverb G2 headset. Dat laat Microsoft weten aan onze moederwebsite.

De VR-versie van de game wordt enkele maanden na de release ook speelbaar met andere headsets. Dat gebeurt volgens Microsoft niet onmiddellijk omdat er nog werk aan de winkel is wat betreft de ondersteuning voor die andere VR-headsets.

VR-ondersteuning maakt deel uit van de maandelijkse updates die de game krijgt. Een van de andere maandelijkse updates bevat Track IR. Die functie geeft je alle vrijheid om rond te kunnen kijken. Later krijgt de game ook vier gratis en twee te betalen DLC, maar daar zijn nog geen details over bekend.

Microsoft Flight Simulator komt bij de release ook naar Steam. Naast een digitale versie krijgt Microsoft Flight Simulator een fysieke versie met tien dvd's.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties