Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft Flight Simulator 2020 krijgt fysieke versie met tien dvd's

Geen internetverbinding vereist.

Bij de Microsoft Flight Simulator 2020 release krijgt de pc-versie van de game op 21 augustus ook een fysieke Standard en Deluxe Edition met maar liefst tien dvd's. Die versies worden uitgebracht door Aerosoft.

Elke versie is even duur als zijn digitale tegenhanger en bevat twee hoesjes, een geprinte handleiding en tien dubbellaagse dvd's die goed zijn voor 90 gigabytes aan data.

Aerosoft Forum Administrator Matthijs Kok laat weten dat de fysieke versies vooral bedoeld zijn voor mensen met een tragere internetverbinding. Zij kunnen de game spelen zonder dat ze er iets voor moeten downloaden.

Het is niet de eerste keer dat een game verspreid wordt op meerdere schijven. Zo werd de MMORPG EverQuest 2 geleverd op negen dvd's en The Secret of Monkey Island 2 op maar liefst elf diskettes. Op die laatste kon echter veel minder op dan de hedendaagse dvd's en blu-rays.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties