Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft Flight Simulator 2020 komt in augustus uit

Landt volgende maand.

Microsoft Flight Simulator 2020 komt op 18 augustus uit voor pc, Xbox One en Xbox Game Pass.

Bij de release bevat de game in totaal 37.000 luchthavens, waarvan enkele 'handgemaakte'. Daarnaast komen er ook drie verschillende versies. De Standard Edition kost 70 euro en bevat 20 vliegtuigen en 30 handgemaakte luchthavens. De Deluxe Edition is twintig euro duurder, bevat 25 vliegtuigen en 35 handgemaakte luchthavens. De Premium Edition is ten slotte beschikbaar voor 120 euro en bevat 30 vliegtuigen en maar liefst 40 handgemaakte luchthavens.

Welke verschillende unieke elementen de speciale luchthavens bevatten is op dit moment niet duidelijk. Er zijn echter wel verschillen tussen de verschillende versies. Heathrow Airport bevat bijvoorbeeld minder unieke elementen in de Standard Edition dan in de Deluxe Edition.

Microsoft Flight Simulator 2020 werd vorig jaar aangekondigd. De fysieke versie van Microsoft Flight Simulator 2020 bevat maar liefst tien dvd's die de game toegankelijk maakt voor mensen met een trage internetverbinding.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties