Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Nieuwe characters voor Sonic Racing 360

Banjo-Kazooie van de partij.

Microsoft heeft vandaag bekend gemaakt dat Banjo-Kazooie en zelfgemaakte Avatars speelbaar zullen zijn in Sonic & SEGA All-Stars Racing voor de Xbox 360.

Ze zijn de eerste characters in de game die niet door Sega zelf ontwikkeld zijn. Anders personages die in de game zitten zijn de volledige Sonic-club, AiAi van Monkey Ball, het Samba de Amigo-aapje, Beat van Jet Set Radio, ex-mascotte Alex Kidd, Billy Hatcher en Ryo Hazuki uit Shenmue.

De game wordt in het eerste kwartaal van 2010 uitgebracht voor de Xbox360, PS3, Wii, DS en PC. Of de andere platforms ook unieke personages zullen krijgen is nog niet bekend.

Sonic & SEGA All-Stars Racing is een racegame in de traditie van Mario Kart en Diddy Kong Racing van weleer. Wij zijn alvast benieuwd.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties