Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft brengt Xbox-controller met pizzageur uit

Cowabunga.

Two people holding a different version of the Teenage Mutant Ninja Turtle pizza-scented Xbox controllers
Image credit: Xbox

Volgende maand komt de nieuwe animatiefilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem. Ter ere van die release heeft Microsoft vier op de Turtles geïnspireerde Xbox-controllers voorgesteld. Opvallend: door op een bepaalde knop te duwen, verspreiden die controllers een pizzageur.

De controllers zijn niet te koop, maar wordt enkel via een wedstrijd verspreid. Om kans te maken op een exemplaar moet je Xbox Game Pass op Twitter volgen en de aankondiging retweeten. De wedstrijd loopt nog tot 13 augustus.

A woman holds the Teenage Mutant Ninja Turtles controller to her face to get a good old sniff of its pizza scent
Image credit: Xbox

In ander Xbox-gerelateerd nieuws is recent bekendgemaakt dat Xbox Games with Gold binnenkort Game Pass Core heet. Hier vind je ook de Xbox Game Pass en PC Game Pass games voor de tweede helft van juli.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties