Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Microsoft belooft dat Call of Duty in de toekomst nog naar de PlayStation komt

Ook na de de huidige overeenkomst.

Na de overname van Activision Blizzard door Microsoft was er heel wat ongerustheid bij PlayStation-eigenaars over een mogelijke exclusiviteit voor games zoals Call of Duty. Microsoft stelt de fans nu echter gerust en belooft dat die games ook in de toekomst nog steeds naar de PlayStation komen.

Eerder was al gelekt dat Sony en Activision Blizzard nog een lopende overeenkomst hadden voor de drie volgende Call of Duty-games. In een uitgebreide blogpost belooft Microsoft nu echter dat Call of Duty ook na de huidige overeenkomst nog steeds naar de PlayStation komt.

Cover image for YouTube video

Microsoft laat bovendien weten hetzelfde van plan te zijn met de andere games van Activision Blizzard. PlayStation-eigenaars hoeven voorlopig dus geen schrik te hebben om de volgende Overwatch of Diablo te missen. Daarnaast is Microsoft hetzelfde van plan voor de consoles van Nintendo.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Call of Duty: Vanguard

PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC

Call of Duty: Warzone

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties