Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Michel Ancel toont Beyond Good & Evil 2 in-engine demo

Ruimte zat.

Ubisoft heeft een trailer online gezet waarin ontwikkelaar Michel Ancel een in-engine demo van Beyond Good & Evil 2 laat zien.

In het filmpje is onder andere te zien dat je verschillende ruimteschepen in de game kunt besturen. Volgens Ancel heb je de mogelijkheid om verschillende kleinere schepen in een groter transportschip te parkeren.

Vervolgens laat Ancel zien hoe groot de voorlopige wereld van Beyond Good & Evil 2 is. Zo is het onder andere mogelijk om met je ruimteschip van planeet naar planeet te reizen. Dit gebeurt volgens de ontwikkelaar allemaal in real-time.

In Beyond Good & Evil 2 heb je wederom de mogelijkheid om foto's van verschillende gebeurtenissen te nemen. Je kunt deze afbeeldingen gebruiken als bewijsmateriaal, maar je hebt ook de optie om ze met vrienden te delen.

Beyond Good & Evil 2 is tijdens de E3-beurs van 2017 onthuld. De game is in ontwikkeling voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Beyond Good & Evil 2 heeft nog geen releasedatum.

Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties