Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Michael Jackson leeft ...

... voort in een game.

Ubisoft brengt een game op de markt rond niemand minder dan de King of Pop, Michael Jackson. Volgens Ubisoft gaat het om een interactieve performance-based game, maar verder zijn er nog geen details.

“Of het nu om zijn muziekvideo’s of concerten ging, Michael was altijd bereid om ver te gaan op het gebied van technologie. Allemaal voor zijn fans, om hen een onvergetelijke entertainmentervaring te geven. Met dit interactieve product hebben we de kans om Michael Jackson als artiest bij mensen in de huiskamer te brengen, overal ter wereld,” zegt John Branca, co-executor The Estate of Michael Jackson.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij de mogelijkheid hebben gekregen om een game te ontwikkelen gebaseerd op de songs en moves van één van de grootste artiesten aller tijden.” zegt Yves Guillemot, chief executive officer van Ubisoft. “Wij verwachten dat de game Michael Jackson fans, hele families en groepen vrienden samen zal brengen om samen te kunnen genieten van de energieke songs en moves van de enige echte King of Pop.”

De game verschijnt voor de Xbox 360 (Kinect), PlayStation 3 (Move), Wii, PSP en DS.

Reacties