Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MGS: Peace Walker perfecte score

Tenminste in het Japanse blad Famitsu.

Het gerespecteerde Japanse blad Famitsu deelde tot vandaag slechts dertien keer een perfecte score (40/40) uit aan spellen sinds de opstart van het magazine, met als meest recente gelauwerde games het geniale Bayonetta en Super Mario Bros. Wii. Ook bij ons kreeg het spel van ontwikkelaar Platinum Games en uitgever Sega een perfecte score mee naar huis, terwijl Super Mario Bros. Wii het moest doen met een niet onaardige negen. Belangrijker dan dit alles is dat Famitsu vandaag opnieuw een game beloonde met een dikke veertig op veertig.

Het gaat om Metal Gear Solid: Peace Walker, een spel dat volgende week in Japan zal uitkomen en midden juni ook in onze contreien verkrijgbaar zal zijn. De allernieuwste PSP-game van Hideo Kojima is daarmee het veertiende spel dat een perfecte score mee naar huis krijgt. Leuk detail is dat ook Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots uit 2008 de volle veertig punten wist te verdienen.

Wat wij van Metal Gear Solid: Peace Walker zullen vinden blijft voorlopig nog een raadsel, maar jullie kunnen alvast onze eerste bevindingen nalezen in onze preview van het spel.

Over de auteur
Philip Cremers avatar

Philip Cremers

Contributor

Reacties