Skip to main content

MGS en Zone of the Enders HD naar Vita

Twee collecties van Kojima op komst.

Het is niet enkel Square Enix dat succesvolle titels uit het verleden naar de PS Vita gaat brengen, want ook Konami - en met name Kojima Productions - heeft gelijkaardige plannen. Tijdens de persconferentie van Sony liet het bedrijf weten dat de Metal Gear Solid HD Collection én de Zone of the Enders HD Collection voor de PlayStation Vita uitgebracht zullen worden.

De MGS Collection bestaat uit drie delen. In de bundel zitten HD-versies van Metal Gear Solid: Subsistence, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty en Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

In de Zone of the Enders Collection zitten dan weer HD-remakes van twee titels. Het pakket bevat het originele ZoE, terwijl ook diens opvolger The Second Runner erin te vinden zal zijn.

Wanneer de bundels naar de PlayStation Vita zullen komen is nog niet duidelijk. Zowel de MGS HD Collection als de Zone of the Enders HD Collection worden eveneens uitgebracht voor de PlayStation 3 als Xbox 360. Met de eerste drie avonturen van Snake kunnen we op onze TV-consoles vanaf november aan de slag, terwijl het spel met de grote robots in de loop van volgend jaar naar de PS3 en X360 zal komen.

Read this next