Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

MGS 3DS voor begin 2012

ZoE HD collectie waarschijnlijk iets later.

Hideo Kojima Hideo Kojima bevestigde op de TGS dit weekend dat Metal Gear Solid 3DS: Snake Eater ergens begin volgend jaar in de rekken zal liggen.

Op de Kojima Prodcuctions podium show dit weekend, bevestigde de grote man achter Metal Gear dat de game deze winter zou verschijnen, maar dan wel aan de vroege kant van 2012. De tijdlijn bevestigt eerdere rapporten van in eind juni, waarin de release van 2011 naar 2012 werd verschoven.

Snake Eater 3D is een herwerkte versie van de PS2-klassieker Metal Gear Solid 3. Het zal een geüpdatet camouflage systeem hebben dat gebruik maakt van de 3DS' camera.

Kojima bevestigde ook dat het de Zone of the Enders HD Collection uit wil hebben ergens begin of midden 2012. De collectie zal verschijnen op PS3, X360 en PS Vita - dat laatste werd vorige week nog aangekondigd. (En dan zijn er natuurlijk nog de nieuwe geruchten rond ZoE 3.)

En nog eentje om het af te leren. De PS3 versie van MGS HD Collection zal een download code bevatten voor de PSOne versie van de originele Metal Gear Solid. Bij de X360 versie is dit natuurlijk niet mogelijk, dus zij krijgen een selectie Avatar items als troostprijs. Het werd vorige week aangekondigd dat de MGS Collection op 23 november in Japan verschijnt voor PS3 en X360, een Vita versie verschijnt volgend jaar.

Reacties