Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metroid: Other M verschijnt dit jaar

In de Verenigde Staten althans.

Nintendo heeft bekend gemaakt dat Metroid: Other M dit jaar nog zal verschijnen voor de Wii in de Verenigde Staten. Dit zegt het bedrijf kort na het bericht de wereld in te sturen dat de Metroid Prime: Trilogy-bundel vanaf nu niet meer geprint zal worden.

Metroid: Other M is het gevolg van een samenwerking tussen Nintendo en Tecmo's Team Ninja. Het spel werd op de voorbije E3 met veel enthousiasme aan de pers voorgesteld, al is er tot nu toe weinig bekend over het spel. Het enige dat we tot nu toe weten is dat de game niet meer volledig vanuit het eerstepersoonsperspectief gespeeld zal worden zoals de Metroid Prime-games en dat het spel chronologisch plaatsvindt tussen de gebeurtenissen van Super Metroid en Metroid Fusion.

Hier op de Eurogamer-redactie is Metroid: Other M een geliefkoosd onderwerp en we kijken dan ook uit naar meer informatie over de veelbelovende game.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties