Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metroid Dread Boss Rush Mode nu beschikbaar

Zorgt voor drie aparte variaties.

Metroid Dread krijgt na een gratis update drie verschillende Boss Rush modes. Na het voltooien van een Boss Rush-mode ontgrendel je een volgende, moeilijkere variant.

Wie Metroid Dread uitspeelt, krijgt onmiddellijk toegang tot de standaard Boss Rush-mode. Daarin krijg je de opdracht om op zo kort mogelijke tijd twaalf opeenvolgende eindbazen te verslaan. Na elk gevecht wordt je huidige levensbalk overgedragen en vult de game je munitie volledig aan. Wanneer Samus doodgaat, kan je het huidige gevecht opnieuw beginnen, maar dan krijg je wel een tijdstraf opgelegt. Wie alle bazen verslaat, ontgrendelt de tweede Boss Rush-mode: Survival Rush.

Daarin moet je op vijf minuten tijd zoveel mogelijk eindbazen verslaan. Na het verslaan van elke eindbaas, krijg je wat extra tijd bij. Je huidige levensmeter en hoeveelheid munitie blijven na elk gevecht hetzelfde en wie het loodje legt, moet volledig van voren af aan beginnen.

Spelers die alle eindbazen in Survival Rush verslaan, krijgen toegang tot Dread Rush. Hierin neem je het opnieuw op tegen dezelfde twaalf eindbazen, maar als Samus ook maar één keer wordt geraakt, is het meteen game over.

Om spelers tegemoet te komen, zorgt deze update ook voor een Practice Mode. Zoals de naam al doet vermoeden, krijg je daarin de kans om je vaardigheden aan te scherpen en je voor te bereiden op deze nieuwe moeilijke modes.

Wil je meer weten over deze game? Klik dan zeker eens door naar Sander zijn Metroid Dread review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Metroid Dread

Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties