Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metro Redux blijkt toch remake-bundel 2033 en Last Light

Voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Uitgever Deep Silver maakt bekend dat het eerder gelekte Metro Redux toch een bundel is met remakes van Metro 2033 en Metro: Last Light. Deze komt later dit jaar uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Beide Metro-games draaien nu op een nieuwe versie van de 4A Engine, waardoor 60 frames per seconde mogelijk wordt gemaakt. Ook de intelligentie van de computergestuurde vijanden, stealthsecties en het hanteren van wapens is aangescherpt.

Voor beide campagnes zijn twee nieuwe speelstijlen ontwikkeld. Kies 'Survival' om hulpmiddelen als munitie schaarser te maken of 'Spartan' om de focus juist meer op actie te leggen. De extra hoge 'Ranger'-moeilijkheidsgraad zit ook inbegrepen.

De bundel bevat van zowel Metro 2033 als Metro: Last Light alle downloadbare uitbreidingen. De digitale versie kost je €19,99. De fysieke versie kost in de winkel €39,99. Op Steam zijn de Redux-versies los van elkaar tegen de helft van de prijs verkrijgbaar, eens je al in het bezit bent van de originele delen.

Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties