Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metro 2033 Redux en Everything tijdelijk gratis in de Epic Games Store

Alles is gratis!

Epic Games biedt deze week opnieuw twee games gratis aan via de Epic Games Store. Tot en met donderdag 3 oktober zijn zowel Metro 2033 Redux als Everything gratis te downloaden. Vanaf die datum kun je dan weer Minit gratis downloaden.

Metro 2033 is de eerste game in de Metro-serie en lanceerde in 2010. De game is gebaseerd op het gelijknamige boek van Dmitri Gloechovski en maakte destijds indruk met zijn geweldige graphics. Begin dit jaar kwam Metro Exodus uit. Onze Metro Exodus review lees je op de site.

Everything is dan weer een simulatiegame waarin je kunt transformeren in elk dier of voorwerp dat je tegenkomt. Zo is het zelfs mogelijk om andere de gedaante van een planeet aan te nemen.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties