Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metal Gear Solid-veteraan ruilt Kojima Productions in voor Tencent Europe

Big in Amsterdam?

Metal Gear Solid-veteraan en medeoprichter van Kojima Productions Ken-Ichiro Imaizumi zet na bijna 15 jaar samenwerking met Hideo Kojima zijn carrière verder bij Tencent Europe.

Imaizumi werkt sinds 2001 mee aan de Metal Gear Solid-titels. Daarnaast was hij ook corporate director binnen Kojima Productions, overzag hij de volledige productie van Death Stranding en was hij vaak van de partij tijdens publieke evenementen.

Volgens geruchten zou het vertrek van Imaizumi te wijten zijn aan een meningsverschil met de andere productieverantwoordelijken van het bedrijf. Of die meningsverschillen daadwerkelijk tot zijn vertrek leidden, is niet bekend. Nu hij bij de Europese tak van Tencent werkt, zal hij instaan voor de verdere uitbouw van het bedrijf in Europa. Hij zal onder andere meewerken aan de ontwikkeling van de WeChat berichtenservice.

Waarom we de laatste game van Kojima Production een dikke 'Like' geven, lees je in onze Death Stranding review.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Death Stranding

PS4, PC

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties