Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater aangekondigd

Niet exclusief voor PlayStation 5.

Uitgever Konami heeft een Metal Gear Solid 3: Snake Eater remake aangekondigd met de naam Metal Gear Solid Delta: Snake Eater. De game komt uit voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S.

Volgens Konami blijft de remake trouw aan het origineel uit 2004 en bevat deze versie dezelfde stemacteurs. In de bijbehorende trailer gaat een camera door een jungle vol gevaarlijke wezens. Helemaal op het einde duikt Snake zelf op.

Daarnaast onthulde Konami ook nog de Metal Gear Solid: Master Collection Vol. 1. Die collectie is deze herfst beschikbaar en bevat de originele versies van Metal Gear Solid, Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD Collection versie) en Metal Gear Solid 3: Snake Eater.

Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.
Afbeeldingen van Metal Gear Solid Delta: Snake Eater.

Metal Gear Solid 3: Snake Eater kwam in 2004 uit voor de PlayStation 2 en werd wereldwijd meer dan vier miljoen keer verkocht. In 2011 kreeg de game een remaster voor PlayStation 3, PlayStation Vita en Xbox 360. In 2012 kwam er ook nog een port op de Nintendo 3DS.

Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Reacties