Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Metal Gear Online verdwijnt voorgoed in juni

Konami laat het spel inslapen.

Uiteraard was Metal Gear Solid 4 in de eerste plaats een single player ervaring, en wat voor één. Maar ook de multiplayer spin-off, Metal Gear Online, bleek verrassend goed in elkaar te zitten. Toch heeft Konami besloten om er op 12 juni de stekker uit te trekken.

De multiplayer zal dan exact vier jaar online zijn geweest. Vanaf volgende maand zullen de services rond het spel één voor één uitgeschakeld worden, te beginnen met de online shop op 21 maart. Vanaf 24 april zullen geen nieuwe registraties meer aanvaard worden.

Om het droeve nieuws toch nog een beetje te verzachten: 24 april is ook de begindatum waarop expansion packs en inhoud uit de online winkel gratis zullen worden aangeboden. Het spel gaat er dus uit met een knal! Rust in vrede in de eeuwige stealthvelden, Metal Gear Online.

Onderwerpen in dit artikel

Volg onderwerpen en we e-mailen je wanneer we iets nieuws publiceren over dit onderwerp.  Beheer de instellingen voor je meldingen.

Over de auteur
Odin van Schoote avatar

Odin van Schoote

Benelux Editor

Odin is redacteur sinds januari 2010 en kan het best worden omschreven als een blonde God. Ook heeft hij iets met parallelle universa naar het schijnt.

Reacties