Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meta Quest Gaming Showcase van juni aangekondigd

Metashow.

Meta laat weten dat de Meta Quest Gaming Showcase op 1 juni om 19:00 uur plaatsvindt via Twitch, YouTube en Facebook. Er is ook een pre-show vanaf 18:45 uur.

De Meta Quest Gaming Showcase duurt in totaal 40 minuten en bevat aankondigingen van onbekende en reeds onthulde games.

Helemaal op het einde van de stream praat Ruth Bram van Oculus Studio ook nog uitgebreid over de grootste aankondigingen van deze Meta Quest Gaming Showcase. Er is verder ook nog een post-show waarin de ontwikkelaar een uitgebreid rondetafelgesprek over toekomstige titels organiseert.

Welke titels er tijdens het evenement allemaal de revue passeren, onthult Meta voorlopig niet. Het is goed mogelijk dat het bedrijf de derde Quest VR-headset tijdens deze show aankondigt. Dat alles vermoeden we door de eerdere stopzetting van de ondersteuning voor de eerste Quest VR-headset en de geruchten rond de Meta Quest 3.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Glenn Nouws avatar

Glenn Nouws

Contributor

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.
Reacties