Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mega Metagross en Cosplay Pikachu in Pokémon Omega Ruby/Alpha Sapphire

Pokémon-Amie keert terug uit X en Y.

Nintendo maakt bekend dat een megageëvolueerde Metagross deel uitmaakt van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire: Mega Metagross. Je neemt het onder meer tegen dit Steel en Psychic-type op in het gevecht tegen Pokémon League Champion Steven.

Mega Metragross schaart zich bij Mega Sceptile, Mega Swampert, Mega Sableye en Mega Diancie. De legendarische Pokémon Groudon en Kyogre bezitten over Primal evoluties.

Pokémon-amie keert terug uit Pokémon X en Y en zat niet eerder in Pokémon Ruby en Sapphire. Met deze functie bouw je een band op met je Pokémon door met ze te spelen of ze snoepjes te geven, vergelijkbaar met een game als Nintendogs. Dat levert je voordelen op tijdens de gevechten, wanneer Pokémon bijvoorbeeld sneller aanvallen.

Helemaal nieuw is de Cosplay Pikachu-functie, waarbij je Pikachu uitdost in verschillende outfits. Zo kies je voor Pikachu Rock Star, Pikachu Belle, Pikachu Pop Star, Pikachu Ph.D., en Pikachu Libre. Daarvoor is in Hoenn een wedstrijdhal opgericht en deze Pikachu is ook in te zetten in Pokémon-amie.

De releasedatum van Pokémon Omega Ruby en Alpha Sapphire is vastgesteld op 28 november. De game komt dan uit voor de Nintendo 3DS.

Over de auteur

Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties