Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Mega Man 11 release bekendgemaakt

Amiibo voor de Switch-versie eveneens onthuld.

Capcom heeft de releasedatum van Mega Man 11 bekendgemaakt. De game lanceert op 2 oktober voor pc, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Voor de Switch komt er bovendien een speciale editie die een Mega Man-Amiibo bevat.

Mega Man 11 introduceert onder andere het Double Gear system. Dat systeem geeft je toegang tot twee nieuwe vaardigheden: Speed Gear en Power Gear. Speed Gear vertraagt de wereld rondom jou, met Power Gear schiet je dan weer twee charged shots tegelijk af en krijgen je speciale wapens extra mogelijkheden.

Bovendien is het mogelijk om je Speed Gear en Power Gear tegelijk te gebruiken wanneer je HP laag is. Capcom heeft daarnaast ook een speciale versie van de game voor de Switch onhult. Die bevat onder andere een unieke Amiibo, stickers en een microvezeldoekje.

Mega Man 10 dateert al van 2010. Intussen is wel spirituele opvolger Mighty No. 9 uitgebracht, maar die wist de fans niet te bekoren. Onze Mighty No. 9 review lees je op de site.

Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties