Skip to main content

Meer Vault Space in aankomende Destiny-update

En minder bugs in raids.

Bungie brengt een update uit voor Destiny, die meer ruimte vrijmaakt in je Vault Space. Tot op heden is dat een van de meest gewilde nieuwe functies voor de online shooter.

Daardoor is er meer plek voor je uitrusting. Er is nu plaats voor twintig wapens, twintig armor en twintig andere voorwerpen. Omdat je deze ruimte met al je personages moet delen, raakt hij snel vol als je meerdere karakters hebt.

De ontwikkelaar maakt duidelijk dat de uitgebreide Vault Space een prioriteit is in update 1.1.2, die nog voor de House of Wolves uitbreiding lanceert: "We weten dat spelers meer ruimte willen om hun beloningen voor missies op te slaan, zeker nu er meer uitrusting aankomt in de aankomende uitbreiding." Ook werkt Bungie aan bugs die in twee van de raids zitten, Athenon en Crota.

Spelers vragen Bungie al langer om meer Vault Space en het oplossen van bugs in de raids. De ontwikkelaars geven toe dat ze niet snel zijn geweest: "Ons doel is om uit te zoeken wat voor de beste game-ervaring zorgt en waar we de meeste spelers blij mee maken. Elke dag moeten we onze tijd verdelen. Sommige taken zijn verrassend moeilijk uit te voeren. Uiteindelijk willen we Destiny beter maken en altijd nieuwe inhoud leveren, zodat de game fris blijft. We hebben al veel geleerd."

Hiernaast kondigt Bungie ook aanpassingen aan op het gebied van graphics, audio en PvP-munitie. De studio onderzoekt tevens welke missies het minst vaak worden uitgespeeld en waarom dat het geval is.

Door Imre Himmelbauer.

Bekijk op YouTube

Read this next