Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer Portal 2 info op komst

Wat zal de toekomst brengen?

Valve plant om wat meer informatie vrij te geven rond het verhaal in Portal 2 vooraleer het uitkomt op 18 april. Waarom nu niet? Hoogstwaarschijnlijk omdat ze nog een beetje van de verrassing willen bewaren.

"We gaan effectief iets vrijgeven waar we nu nog niet over zullen spreken, iets dat het verhaal nog wat meer zal toelichten," zei Portal 2 schrijver Erik Wolpaw op PAX East vandaag. "Dat zal nog gebeuren vóór de release."

"Je zat in deze cryogene kamer. Misschien was de jouwe beter of ben je sterker. Portal speelde zich af tussen Half-Life en Half-Life 2. Zonder er te veel op in te gaan, kan ik zeggen dat Portal 2 verder op de lijn ligt."

Wat kan verklaren waarom er zoveel verkrotting en overdreven plantengroei te zien is in de trailers.

"We probeerden er een heel lichte toets aan te brengen, net zoals in de eerste Portal," ging Wolpaw verder. "Fans van Half-Life zullen sommige dingen opmerken, maar als je Half-Life niet gespeeld hebt (nvdr: Is dat nog mogelijk?) dan zullen ze gewoon aan je voorbijgaan. Je zult Gordon alvast niet zien paraderen doorheen de instelling. Aperture Science is een soort plezierhuis van de wetenschap, een bubbel in het anders serieuze Half-Life universum."

Valve toont dit weekend Portal 2 op PAX East.

Getagged als

Reacties

More Nieuws

Meest recente artikelen