Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Meer info over Dante uit DmC-reboot

En ook nieuwe screenshots.

Capcom heeft zijn blog geüpdate met nieuwe informatie over Dante's karakter in de DmC-reboot.

"DmC's Dante is een jongeman die geen respect heeft voor autoriteit of zelfs maar de maatschappij in het algemeen. Dante weet dat hij geen mens is maar hij weet ook dat hij niet hoort bij de demonen die hem al heel zijn leven tormenteren. Gevangen tussen die twee werelden voelt hij zich een buitenbeentje."

"Dante groeide op in verschillende instituties, weeshuizen en pleeggezinnen maar deze werden meestal uitgebaat door demonen en eindigden vaak in geweld en martelingen. Dante heeft daardoor een diepe haat ontwikkeld voor demonen en autoriteit maar probeert incognito te blijven. Hij sluit zich aan bij de kleine man, het slachtoffer van wat hij ervaart als een oneerlijke maatschappij."

Dat overtuigt ons niet meteen dat het hier niet gaat om een emo-Dante. Deze Dante verschilt overigens van de vorige vier Devil May Cry-games. Deze reboot vindt dan ook plaats in een parallelle dimensie.

"De mensen die sceptisch zijn willen het stiekem leuk vinden," zei de verantwoordelijke voor deze reboot Antoniades van developer Ninja Theory vorige zomer. "Het is onze job te bewijzen dat de essentie van Devil May Cry behouden wordt." Wat vinden jullie?

DmC Devil May Cry verschijnt deze zomer op PlayStation 3 en Xbox 360.

Over de auteur

Jasper Segers avatar

Jasper Segers

Heel Belangrijk

Jasper nadert een decennium-lange carrière bij Eurogamer en leidt tegenwoordig dit zooitje ongeregeld. Staat zowel bekend om zijn gebrek aan geduld met games als om zijn liefde voor The Witness en Europa Universalis. Ook heeft hij veel sterke meningen over films.

Reacties